Reggie Jansen is een ervaren en geregistreerd acupuncturist op een paar kilometer van Bleiswijk die u graag van dienst is in een van zijn praktijken in Gouda, Moordrecht of Benschop. Ook is hij gespecialiseerd in acupunctuur voor kinderen.

Reggie Jansen
De ervaren acupuncturist is integer en flexibel, staat voor hoge kwaliteit, vindt eerlijkheid heel belangrijk en werkt op een laagdrempelige manier. Hij neemt graag de tijd voor u en straalt rust uit tijdens de behandeling.

Wanneer naar de acupuncturist vlak bij Bleiswijk?
Acupunctuur kan gebruikt worden bij vele aandoeningen en klachten. Door de World Health Organization zijn ruim veertig klachten aangewezen om succesvol met acupunctuur te behandelen. Enige voorbeelden zijn: darmproblemen (zoals bijvoorbeeld spastisch colon), spierklachten, gewrichtsklachten, menstruatieklachten, hoofdpijn, misselijkheid, slecht slapen, pijnbestrijding, sportblessure, overgangsklachten, luchtwegproblemen.

Waar komt acupunctuur vandaan?
Acupunctuur is een Chinese geneeswijze die zijn bestaansrecht al duizenden jaren heeft bewezen. De oorsprong van de acupunctuur is diep geworteld in de Chinese cultuur. Vroeger werden de acupuncturisten in China betaald om het dorp gezond te houden.
Het hele lichaam
Bij acupunctuur wordt er veel aandacht besteed aan het hele lichaam en aan de diagnose. Er worden verschillende modellen gebruikt om tot een passende behandeling te komen. Daarom is Chinese acupunctuur zo betrouwbaar en kunnen we het op heel veel gebieden toepassen. Na China begon men ook in Japan met acupunctuur. Dit gebeurde aan de hand van de klassieke Chinese geschriften. Na uitgebreide studie hebben ze in Japan een eigen invulling gegeven aan de Chinese acupunctuur.

De ervaren acupuncturist dicht bij Bleiswijk is integer en flexibel, staat voor hoge kwaliteit, vindt eerlijkheid heel belangrijk en werkt op een laagdrempelige manier. Hij neemt graag de tijd voor u en straalt rust uit tijdens de behandeling in Bleiswijk.

Heeft u klachten? Maak vandaag nog een afspraak met onze acupuncturist en kom herboren terug in Bleiswijk.


Voor meer informatie over Acupuncturist Bleiswijk bekijkt u onze informatie pagina of onze andere services:

Acupuncturist Driebruggen
Acupunctuur Moordrecht
Acupuncturist Moordrecht
Acupuncturist Capelle aan den IJssel
Acupunctuur Benschop
Acupuncturist Haastrecht
Acupuncturist Nieuwerbrug
Acupuncturist Zevenhuizen
Acupuncturist Gouderak
Migraine Gouda


Neem vrijblijvend contact op met Reggie Jansen.

Onze SEO is gerealiseerd door www.SEObooster.nl